Kom i gang digitalt.

Sjekk ut kursa våre på Eidsverket

Delta på kursa våre vinteren 2018.

Brainify og Eidsverket inviterer til tre kurs januar og februar. Kursene passer for deg som er ansvarlig for digital kommunikasjon i en bedrift og som ønsker å forstå mer av og lykkes i den digitale verden.

Kursene kan tas individuelt eller som en kursserie. Undervisningen vil foregå med en kombinasjon av forelesning, gruppearbeid og samtaler i plenum.

Nivå: Nybegynner, men krever at du selv har en Facebook-konto og at du behersker norsk muntlig og skriftlig.
Utstyr: Ha med egen laptop.

Kursene arrangeres i samarbeid med
24 JAN

Lykkes i sosiale medier

ONSDAG 24. JAN 2017 KL 9–12, 
EIDSVERKET BJØRKELANGEN

Er ikke bedriften din tilstede i den digitale verden går du glipp av mange potensielle kunder. Dette kurset gir deg en enkel og steg-for-steg innføring i hvordan du lager en digital strategi, setter opp profiler og bruker disse best mulig.

7 FEB

Lag ­effektive
nettsider

ONSDAG 7. FEB 2017 KL 9–12, 
EIDSVERKET BJØRKELANGEN

Mangler du en strategi for hvem du skal nå med ­nettsidene dine – og hva du vil de skal gjøre hos deg? I dette kurset får du mulig­heten til å lage denne strategien, samt hvordan du lager godt innhold som treffer målgruppen.

21FEB

Digital
markedsføring

ONSDAG 21. FEB 2017 KL 9–12, 
EIDSVERKET BJØRKELANGEN

På nettet har du sjansen til å forstå mer av og nå direkte ut til målgruppen din. Vi går gjennom enkle verktøy for hvordan du kan lære mer av hvem som bruker tjenestene dine, og hvordan du når dem med segmentert annonsering via sosiale medier og epost.

Alle kursene avsluttes med felles Eidsverket-lunsj kl. 12

 

Kursholdere

Pétur Níelsson

Pétur Níelsson har mange års erfaring som journalist fra NRK og avisene Vårt Land og Klar Tale. Pétur er vant til å skrive gode tekster for nett og hjelper kunder til å kommunisere digitalt via sosiale medier, via radio/podcast og video. Níelsson er digital kreatør og tekstforfatter i Brainify.

Johannes Hoff Holmedahl

Johannes Hoff Holmedahl har 21 års erfaring som designer, konseptutvikler, forretningutvikler og innholdsprodusent for kunder som Posten, Aker Solutions, Dagsavisen, Norad og Vårt Land i tillegg til mange små bedrifter og frivillige organisasjoner. Holmedahl er grunnlegger, daglig leder og seniordesigner i Brainify.

Priser

Ett kurs: kr 1425. Alle tre kursene: kr 3750.

Påmelding

Så utrolig gøy at vi skal på kurs sammen. Vi gleder oss!
Følg oss og lik oss gjerne:
Aj aj aj. Nå gikk noe galt her.
Prøv igjen ;-)