Brainify og filosofien

I Brainify lever vi for å bevise at det å bli mer digital ikke trenger å være vanskelig. Det trenger ikke ta så lang tid å gå fra en tanke til en prototype, eller fra et ønske om en løsning til du har noe som er 'godt nok'.

La oss hjelpe deg ved å forenkle det du har i dag, finne frem i verktøysjungelen, bruke sosiale medier smartere eller ved å lage digitale løsninger. La oss gjøre det riktig og lekkert første gang – uten for mye dilldall og pjatt.

De digitale nivåene

Ulike digitale nivåer: Strategi, innhold og digitale verktøy

Det nærmeste vi kommer pjatt er å snakke om de digitale nivåene. Det handler rett og slett om hvilke tjenester vi leverer; hvilket resultat du kan forvente å få ut av konsulentene du leier inn fra oss. Våre konsulenter leverer digitale tjenester på tre nivåer: (1) Strategi, (2) Innhold og (3) Digitale verktøy.

Alle kunder trenger alle stegene. Hos noen kunder leverer vi kun mobilappen (det digitale verktøyet), mens de selv står for strategien bak og innholdet som verktøyet skal brukes til. For andre kunder leverer vi kun digital markedsføring i sosiale medier (innhold), mens de selv står for resten. Hos andre leverer vi med stolthet i alle tre nivåer.

Hvor er vi om 5 år?

Brainify skal aldri bli noen stor bedrift. Vi skal heller ikke sløse bort pengene dine på dyre lokaler eller fancy middager. Hver dag vi setter av til deg skal være verdifull. Vi hjelper deg til å ta de rette beslutningene i den digitale verden – selv om løsningen som er best for deg ikke er den som gir oss mest konsulentkroner.

Brainify ble etablert av Johannes Hoff Holmedahl november 2015 og har i dag ni konsulenter, hvorav seks sitter i Norge og tre i Bangladesh. Selskapet er eid av Holmedahl og konsulentselskapet Sherpa. Styrets leder er Sigbjørn Høgne som er daglig leder i Sherpa. Se mer om selskapet på proff.no

Fornøyd med teamet ditt? Eller trenger bedriften din et par eksterne brains - som tenker digitalt?

Vi leier ut teamet, utvikleren eller designeren du mangler for å bygge store, sterke, digitale superkrefter.

Våre konsulenter leier du inn per dag, uke eller måned. 
Og du? Du vil ikke tro hva vi faktisk får til på bare en dag.

På Instagram kan du følge konsulentene i Brainify sin arbeidshverdag.

Skal vi kontakte deg?

Takk skal du ha! Vi snakkes!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Du kan også kontakte Johannes på 952 75 900 eller johannes@brainify.no